Ostoskori
0,00

Toimitusehdot lyhyesti:

* Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24%.

* Tuotteiden kohdalla ilmoitettu paino on nettopaino.

* Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus koskee ainoastaan avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Veloitamme palautuskulut tuotteiden palautuksesta tai noutamatta jätetyistä tilauksista.

*  Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle sähköpostitse.

* Verkkokauppaan tehtyihin maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita. Myöskään toimitustapaa ei ole mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

* Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme joko sähköpostitse sales@trueaim.fi tai puhelimitse +358 44 5528667.

* Toimitamme tuotteita Suomeen ja muihin euroopan maihin.

* Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Lähetämme tuotteet tavallisesti 2 – 5 täyden arkipäivän sisällä tilauksen tekemisestä. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Matkahuolto Lähellä-paketti 

  • Lähetyskulut: 0-2kg 8,9€ , 2-5kg 10,9€ , 6-10kg 12,9€ , 11-15kg 14,9€ , 16-20kg 16,9€ , 21-25kg 18,9€ , 26-30kg 20,9€
  • Noudetaan Matkahuollosta, asiamiespisteestä, palvelupisteestä tai pakettiautomaatista.
  • Postitamme Lähellä -paketteja maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin.
  • Perillä tavallisesti seuraavana arkipäivänä lähettämisestä
  • Vastaanottajalle ilmoitetaan tekstiviestillä, kun tilaus on noudettavissa
  • Noutamista odottavaa lähetystä säilytetään kaksi viikkoa, josta matkahuolto perii viikon jälkeen erillisen säilytysmaksun

3. Maksutavat

Laskulla

4. Palautusoikeus

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla avaamaton, käyttämätön ja myyntikelpoinen. Veloitamme palautuskulut tuotteiden palautuksesta. Trueaim.fi hyväksymän reklamaation viallisista tuotteista tai muuten virheellisestä toimituksesta voi palauttaa veloituksetta.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen sales@trueaim.fi tai puhelimitse numeroon +358 44 5528667. Palautuslähetyksen tilaa trueaim.fi Matkahuollolta.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahdollisen erotuksen).

Ilmoituksen jälkeen asiakaspalautus tehdään lähimpään Matkahuollon pakettipisteeseen.

5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen sales@tru.fi tai soittamalla +358 44 5528667. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Pidätämme myös oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

6. Noutamattomat tilaukset

Mikäli asiakas ei nouda tilausta noutopisteestä ja se palautuu takaisin myymäläämme, voi asiakas halutessaan perua tilauksen tai pyytää uutta lähetystä. Noutamattoman paketin perumisesta vähennämme asiakkaalle palautettavasta summasta palautumisesta aiheutuneet todelliset lähetys- ja palautuskulut. Mikäli asiakas haluaa, että myymäläämme palautunut tilaus lähetetään uudelleen, perimme palautumisesta aiheutuneet todelliset palautuskulut sekä uudelleenlähetyksestä aiheutuvat lähetyskulut (Lähellä-paketti).

Noutamatta jättäminen ei täytä 14 vrk palautusoikeuden ehtoja eikä sitä lasketa tilauksen palauttamiseksi.

Jos haluat palauttaa tuotteita tai peruuttaa tilauksen, niin toimithan kohdan 4. ja 5. ohjeiden mukaan.

7. Luvanvaraisen tuotteen ostaminen

Verkkokaupastamme voit ostaa hallussapito- tai hankkimisluvanvaraisia tuotteita. Lisäksi toimitamme lupavapaita ilma- ja airsoft-aseita yli 18-vuotiaille. Näissä tapauksissa kontaktoimme ja ohjeistamme asiakasta henkilökohtaisesti

8. Yhteystiedot

Trueaim.fi(ISOY Oy)

Jokimaantie 14 as 7

05510 Hyvinkää

puh. +358 44 5528667

sähköposti: sales@trueaim.fi